Account Manager- Offentlig sektor

Är du en resultatinriktad person som har förståelse för offentliga upphandlingar? Vill du arbeta med försäljning av gatubelysning mot den offentliga sektorn? Som Account Manager hos Greenled blir du en viktig del av en organisation där du ges förtroendet att arbeta med frihet under ansvar. Sök redan idag!

Om tjänsten
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Greenled AB.

Om företaget
Greenled AB startade 2017 och är ett dotterbolag till Finska Greenled Oy. Greenled är en finsk leverantör av egentillverkade LED-armaturer och nyckelfärdiga belysningslösningar till företag och offentlig sektor. Företaget hjälper sina kunder att förbättra sin affärsverksamhet, säkerhet och trivsel med hållbara och prisvärda belysningslösningar. Greenled tror på hållbar utveckling och att miljövänliga lösningar har en positiv effekt på kundernas affärsverksamhet. Det som utmärker Greenled är att de är en totalleverantör som erbjuder allt från enstaka produkter till administration och genomförande av hela belysningsprojekt.

I denna roll utgår du från kontoret som ligger beläget i Johanneshov, Stockholm. Moderbolaget finns i Uleåborg, Helsingfors-Vanda och Tammerfors. Detta är en spännande möjlighet att gå med i en start-up miljö, med stöd av ett professionellt team med ambitioner att driva företaget framåt. Du arbetar i en samarbetsatmosfär på en växande marknad med framtida möjligheter till karriärutveckling. Du har en direkt inverkan på företagets framgång och påverkar företagsmiljön positivt.

Arbetsuppgifter
I rollen som Account Manager inom gatubelysning hos Greenled har du en avgörande roll i att skapa och utveckla nya affärsmöjligheter. Med fokus på att bearbeta den offentliga sektorn förväntas du hitta nya affärsmöjligheter genom prospektering. Du driver dina egna säljprocesser från start till slut vilket innebär att du efter prospektering arbetar med uppsökande behovsanalyser och försäljning via telefon, möten och fysiska kundbesök. Sett till att den offentliga sektorn upphandlar större delar av sina projekt jobbar du aktivt med att svara på dessa genom att lämna anbud. Vid vunnen upphandling utgår du från den tekniska specifikationen och sammanställer kontraktsunderlag. Du förser kunden med nödvändig information och följer upp fram tills att du har stängt affären, men också efteråt i samband med installation av produkterna. Det är viktigt att det kommer naturligt för dig att bygga relationer och ge god service för att skapa förutsättningar för fortsatt samarbete och nya projekt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är bland annat:
• Prospektering
• Uppsökande försäljning
• Planering
• Lämna anbud
• Skapa kontraktsunderlag
• Kontinuerlig uppföljning med kund

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
• Erfarenhet av B2B-försäljning alternativt en stor förståelse för säljprocesser och branschen som du erhåller från arbetslivserfarenhet
• Förståelse för offentliga upphandlingar
• Erfarenhet av försäljning till den offentliga sektorn är starkt meriterande
• B-körkort
• Goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift

Greenled tror på människors potential att utvecklas – med rätt inställning och engagemang kan du uppnå vad som helst. Därför är det viktigt att du som person är nyfiken och motiveras av att sätta igång och driva projekt framåt. Därtill är du målmedveten och gillar att se tydliga resultat av ditt arbete. Du vill alltid utvecklas och prestera mer. Vidare är du en social person som är duktig på att bygga långsiktiga relationer och har lätt för att skaffa nya kontakter. Det visar du med din förmåga att jobba rådgivande i kunddialogen och du ser alltid till att göra det lilla extra för kunden. Eftersom du jobbar nära dina kollegor är det också avgörande att du trivs med att samarbeta.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm, Johanneshov
Lön: Konkurrenskraftig grundlön med provision- och bonusmodell

Du hittar mer information här: https://jobb.bravura.se/lediga-jobb/account-manager-offentlig-sektor-till-greenled-4758901/

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! –> https://jobb.bravura.se/lediga-jobb/account-manager-offentlig-sektor-till-greenled-4758901/