Account Manager

Är du en relationsskapande och resultatinriktad person med viljan att utvecklas och skapa affärer? Vill du hjälpa kunder med hållbara nyckelfärdiga belysningslösningar? Som Account Manager hos Greenled får du möjlighet att arbeta i en platt organisation som erbjuder dig frihet under ansvar, stort inflytande på ditt eget arbete och med kollegor som har lika höga ambitioner som du.

Om tjänsten
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Greenled AB.

Om företaget
Greenled AB startade 2017 och är ett dotterbolag till Finska Greenled Oy. Greenled är en finsk leverantör av egentillverkade LED-armaturer och nyckelfärdiga belysningslösningar till företag och offentlig sektor. Företaget hjälper sina kunder att förbättra sin affärsverksamhet, säkerhet och trivsel med hållbara och prisvärda belysningslösningar. Greenled tror på hållbar utveckling och att miljövänliga lösningar har en positiv effekt på kundernas affärsverksamhet. Det som utmärker Greenled är att de är en totalleverantör som erbjuder allt från enstaka produkter till administration och genomförande av hela belysningsprojekt.

I denna roll utgår du från kontoret som ligger beläget i Johanneshov, Stockholm. Moderbolaget finns i Uleåborg, Helsingfors-Vanda och Tammerfors. Detta är en spännande möjlighet att gå med i en start-up miljö, med stöd av ett professionellt team med ambitioner att driva företaget framåt. Du arbetar i en samarbetsatmosfär på en växande marknad med framtida möjligheter till karriärutveckling. Du har en direkt inverkan på företagets framgång och påverkar företagsmiljön positivt.

Arbetsuppgifter
I rollen som Account Manager hos Greenled har du en avgörande roll i att skapa och utveckla nya affärsmöjligheter inom primärt Stockholmsområdet. Med fokus på nykundsbearbetning förväntas du hitta nya affärsmöjligheter genom att prospektera och bearbeta marknaden. Du driver dina egna säljprocesser från start till slut vilket innebär att du efter prospektering arbetar med uppsökande behovsanalyser och försäljning via telefon, möten och fysiska kundbesök. Då du ansvarar för att bygga en egen kundstock är det viktigt att det kommer naturligt för dig att bygga relationer. Du samarbetar med kollegor inom installation där ni åker ut till kund för att identifiera förutsättningarna inför installationen av armaturerna. Vid överenskommelse med kund kalkylerar du vad kunden behöver och sammanställer offert- och kontraktsunderlag. Du förser kunden med nödvändig information och följer upp fram tills att du har stängt affären, men också efteråt i samband med installation av produkterna.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är bland annat:
• Prospektering
• Uppsökande försäljning
• Kalkylering
• Skapa offerter och kontraktsunderlag
• Kontinuerlig uppföljning med kund

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
• Erfarenhet av B2B-försäljning alternativt en stor förståelse för säljprocesser och branschen som du erhåller från arbetslivserfarenhet
• B-körkort
• Goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift

Greenled tror på människors potential att utvecklas – med rätt inställning och engagemang kan du uppnå vad som helst. Därför är det viktigt att du som person är nyfiken och motiveras av att sätta i gång och driva projekt framåt. Därtill är du målmedveten och gillar att se tydliga resultat av ditt arbete. Du vill alltid utvecklas och prestera mer. Vidare är du en social person som är duktig på att bygga långsiktiga relationer och har lätt för att skaffa nya kontakter. Det visar du med din förmåga att jobba rådgivande i kunddialogen och du ser alltid till att göra det lilla extra för kunden. Eftersom du jobbar nära dina kollegor är det också avgörande att du trivs med att samarbeta.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm, Johanneshov
Lön: Konkurrenskraftig grundlön med provision- och bonusmodell

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd?

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

https://jobb.bravura.se/lediga-jobb/account-manager-till-greenled-4762101/