Säljare/Account Manager

Är du en engagerad och målmedveten säljare som ser fram emot en ny utmaning? Greenled i Sverige (Stockholm) söker nu en Account Manager som tycker att försäljning och affärsutveckling är det som får hjärtat att slå ett slag extra. Här får du vara med på en spännande tillväxtresa i en snabbt växande och professionell miljö. Du får arbeta med ett härligt gäng och tillsammans är vi ett vinnande team! Sedan starten i Sverige 2017 har omsättningen varit omkring 25 MSEK. Nu växlar vi upp och är redo för nästa steg, är du?

Om tjänsten
Affärsutveckling, försäljningsfokus och entreprenörskap är nyckelord för Greenled. Som Account Manager kommer du att ansvara för försäljning inom belysningslösningar. Du utvecklar Greenleds kundbas och ditt fokus kommer att ligga i att söka, hitta och vinna nya affärer. Du deltar också på mässor och i andra nätverk för att driva Greenleds utveckling framåt. Du kommer att arbeta i ett professionellt team med stora ambitioner att driva företaget framåt och utvecklas framgångsrikt. Miljön i det svenska bolaget kan beskrivas som entreprenöriell, nästintill start-up-lik, där man får stöd och support av finska kollegor. Du blir en viktig nyckel i Greenleds utveckling och för dig med rätt energi, driv och handlingskraft finns generösa intjäningsmöjligheter och goda möjligheter till framtida karriärutveckling.

Du utgår från kontoret i Stockholm och rapporterar till Sales Director Sweden. Tillsättning sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen med din ansökan!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du driver affärer från ax till limpa. Greenleds säljcykler är både långa och korta vilket innebär att kundbearbetningen bygger på både långsiktighet och snabbare affärer. Genom fortlöpande samarbete med Greenled i Finland får du tillgång till ett värdefullt nätverk av kompetenser som ger dig de bästa förutsättningarna att utveckla lönsamma kundrelationer.

Vem är du?
Vi söker dig som brinner för att arbeta med lösningsförsäljning och affärsutveckling. För att bli framgångsrik i rollen behöver du ha minst ett par års arbetslivserfarenhet av arbete med komplex och kundanpassad B2B försäljning. Vi tror att du har god teknisk förståelse, gärna med bakgrund från fastighetsbranschen, från el- och belysningslösningar och/eller från producentleden. Du har utmärkt kommunikationsförmåga på både svenska och engelska i tal och skrift och innehar B-körkort.

Det viktigaste för Greenled är din ”can do” attityd och positiva inställning. Du är en skicklig, driven och engagerad medarbetare med en målinriktad och motiverad inställning. Du är kreativ och lösningsfokuserad och tar gärna egna initiativ för att driva säljprocessen framåt. Med din kommunikativa ådra och din professionella framtoning bygger du framgångsrika kundrelationer.

Om verksamheten
Greenled AB startade 2017 och är ett dotterbolag till Finska Greenled Oy (grundat 2010). Greenled är en finsk leverantör av egentillverkade LED-armaturer och nyckelfärdiga belysningslösningar till företag och offentlig sektor. På Greenled tror vi på hållbar utveckling och att miljövänliga lösningar har en positiv effekt på våra kunders affärsverksamhet.
Vi hjälper våra kunder att förbättra sin affärsverksamhet, säkerhet och trivsel med hållbara och prisvärda belysningslösningar. Vårt svenska kontor finns i Stockholm och moderbolaget har huvudkontor i Oulu, samt lokala kontor i Helsingfors-Vanda och Tammerfors.

Ansök här:  https://urly.fi/2Og3