Prata med våra belysningsexperter Greenled valon asiantuntijat apunasi020-104488

Solution Sales Account Managers till region Öst – Stockholm

Tycker du att allt var bättre förr? Tycker du att det är ’hitte-på’ att du som säljare ska vara ute på fältet och skapa affärsmöjligheter och sälja – din roll är ju att svara på anbud, skapa kundplaner och knappa in siffror i Excel vid skrivbordet?! Har du som drivkraft att förvalta och att snurra befintliga avtal? Har du aldrig haft en egen säljbudget, men tänker ’hur svårt kan det vara?´ I så fall är du inte vår kille/tjej den här gången, tyvärr.

Går du däremot igång på att vara en underdog på marknaden och plocka marknadsandelar? Får du hjärtklappning av blotta tanken av att själv få skapa nya businessmöjligheter individuellt och tillsammans med ditt säljteam av kompetenta kollegor? Är du lösningsorienterad och van att skapa säljstrukturer som fungerar i praktiken? Om du har ett starkt proven track record av B2B-försäljning, samt är den säljaren som dina kunder vill rekommendera och samarbeta med igen och igen, då vill vi snacka med dig!

Greenleds koncept erbjuder behovsstyrda, högkvalitativa samt kostnadseffektiva och nyckelfärdiga belysningslösningar för olika användningsområden: arenor, butik, parkering, kontor, logistik, industri, motion, gatu- och park samt offentlig sektor. I Finland är vi marknadsledande inom vår nisch och nästa mål är att att göra samma tillväxtresa i Sverige.

Greenled AB söker en Solution Sales Account Managers till region Öst – Stockholm med omnejd, med ansvar för att främst bearbeta stora konton; offentliga och privata kunder i region Stockholm, samt Mälardalen och norrut. Majoriteten av din tid kommer du att spendera ute på fältet, där du bedriver operativ försäljning. Kundplanering, anbudshantering, besöksbokning, offertbearbetning samt kompetensutveckling tycker du är enkelt och roligt och genomförs effektivt under 1-2 arbetsdagar / vecka.

Som Säljare av Greenleds belysningslösningar kommer du att ansvara för att identifiera, kvalificera och stänga nya affärsmöjligheter, med mål att stärka vår marknadsposition på den svenska marknaden. Du rapporterar till Greenleds Sales Director som utgår från Greenleds huvudkontor i region Göteborg och samarbetar nära ditt säljteam i Sverige som består av Account Managers, samt Teknisk Support och Projektledare.

Greenled erbjuder en intressant tjänst med möjlighet att ingå i ett modernt, teknikorienterat och professionellt team med ambitioner att driva ny teknik och företaget framåt. Vi värdesätter internt samarbete och att ha kul på jobbet. Vi vill att våra medarbetare ska vara marknadens starkast lysande affärsstjärnor och vi önskar att du motiveras av karriärsutveckling. Du kommer att ha en direkt inverkan på företagets framgång och har en betydande chans att påverka företagets interna- och våra kunders miljö och lönsamhet positivt.

OM DIG

Vi söker en lösningsorienterad, proaktiv och engagerad säljare som trivs i en snabb, tillväxtdriven och professionell miljö. Du har ett målstyrt mindset, förstår vad självledarskap innebär, samt motiveras av att äga ditt uppdrag och har en optimistisk inställning till att lyckas och framgång är det enda självklara för dig.

För att vara framgångsrik Solution Sales Account Manager hos oss på Greenled är det starkt meriterande om du kommer från belysningsbranschen, men inte nödvändigt. Det som däremot är avgörande är ditt starka affärsmannaskap med bevisat goda resultat inom B2B lösningsförsäljning, samt att du haft fullt budgetansvar för både stora konton och för nykundsbearbetning och att du trivs med att arbeta målstyrt mot individuella KPIer. Greenled är ett teknikorienterat företag och din tekniska och kommersiella expertis kommer därför att hjälpa dig i ditt dagliga arbete. Konkret om dina erfarenheter och kompetenser:

  •  Entreprenöriellt mindset och en ”underdog” mentalitet.
  • Effektiv, strukturerad och lösningsorienterad.
  • Stark tilltro till din egen förmåga att leverera resultat i en stark säljkultur.
  • Tekniskt intresse, samt eftergymnasial utbildning är önskvärt.
  • 3-5 års erfarenhet av teknisk B2B-försäljning, samt gärna erfarenhet av att arbeta med offentliga anbud.
  • Flytande affärsengelska i tal och skrift.
  • B-körkort, samt vilja och möjlighet att resa i tjänsten.

Är du nyfiken på denna roll? Välkommen med din ansökan idag!

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsulter Kristin Axelsson och Kajsa Sandén. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att slå Kristin en signal eller skicka ett text på 076-000 18 89 eller till Kajsa på 073-521 65 31 eller via kristin.axelsson@salesonly.se, alt kajsa.sanden@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR.

Ansök här