3 STEG MOT EN KOMPLETT BELYSNING

Behöver du hjälp med att planera eller underhålla belysningen, eller rentav ett nytt system av belysningsarmaturer? Eller alltihop i ett paket, under ett och samma avtal?

Vi har gjort det enkelt att köpa in intelligent belysning. Genom oss får du en lösning skräddarsydd efter dina behov, vare sig det gäller planering och leverans av belysningsprodukter eller en komplett Ljus som en tjänst-helhetslösning.

Som den ledande totalleverantören av led-belysningslösningar i Finland har vi erfarenhet av att ta fram tusentals belysningslösningar till olika branscher. De nöjdaste kunderna och de mångsidiga referenserna visar att vi är proffs när det gäller belysning.

 

Greenleds heltäckande Ljus som en tjänst-koncept omfattar planering, installation och underhåll. Du betalar en månadsavgift och får en smart belysningslösning av högsta kvalitet tillverkad och utvecklad i Finland. Vi använder oss alltid av den senaste tekniken för att garantera att belysningslösningen är den bästa möjliga ur energieffektivitetssynpunkt. Lämna belysningen åt proffsen och koncentrera dig i lugn och ro på din egen verksamhet.

Behovsanalys

En expert avgör dina behov och presenterar en belysningsplan. Du får veta vilka energibesparingar ditt nya system ger och hur lång livstid det beräknas ha. Experten ger dig också olika styrningsalternativ

 

  • Belysningsplan
  • Energibesparingskalkyl
  • Styralternativ för belysningen

Beställning, leverans och installation

När du har godkänt den lösning som presenterats för dig bestämmer du ett installationsdatum och gör beställningen. Vårt kompetenta montörsteam genomför installationen och kopplar in styrsystemet till belysningen vid den tidpunkt som överenskommits. Vi hjälper till med guidning i frågor kring drifttagningen.

  • Installationsdatum
  • Montörsteam
  • Guidning

Belysningen är inkopplad

Du kan få en bra belysningslösning med månadsbetalning, utan investeringskostnader. Besparingarna börjar rulla in redan från den första elräkningen, så förnyelsen betalar sig snabbt i form av besparingar på utgifterna för energi och underhåll. Vi sköter om att din belysning fungerar under hela avtalsperioden.

  • Belysning med månadsbetalning
  • Komplett underhåll av belysningen under avtalsperioden
  • Bekymmersfri belysning – du kan koncentrera dig på din egen verksamhet