ALLA HAR RÄTT TILL EN BRA BELYSNING

Greenled AB är ett helägt dotterbolag till Greenled Oy i Finland.

Greenled  är en totalleverantör av belysningslösningar för företag och offentlig sektor. Vi hjälper våra kunder att effektivisera sin verksamhet genom att erbjuda hållbara och smarta belysningslösningar. Vi erbjuder allt från enstaka produkter till administration och genomförande av hela belysningsprojekt.

Våra armaturerna tillverkas i Finland på vår fabrik i Oulu, dessutom har vi verksamhet i Vanda och Tammerfors.

Begär offert

VÅR VISION

Greenled är den mest efterfrågade partnern när det gäller högkvalitativa och miljövänliga belysningslösningar.

VÅR MISSION

Vi hjälper till att effektivisera våra kunders affärsverksamhet genom att erbjuda hållbara belysningslösningar.

VÅR VÄRDEGRUND

KUNDEN I CENTRUM

Vi värdesätter våra kunder och tänker alltid på deras bästa. Vi vill att du som kund ska vara nöjd med vårt arbete och våra tjänster. Vi vill visa att vi förtjänar din tillit.

 

ANSVARSFULLHET

Vi är ett finskt företag som i all vår verksamhet följer principen om hållbar utveckling. Vi är sanningsenliga och säger som det är. Vår verksamhet är resultatskapande och ansvarsfull gentemot såväl miljön och samhället som vår personal.

PROFESSIONALITET

Vi värdesätter yrkeskunskap och professionalitet. Vi vill vara föregångare inom vår bransch. Våra processer är raka och trygga. Vi njuter av att arbeta tillsammans och behandlar varandra på ett rättvist sätt.

Vi tror på nordiskt arbete

Det faktum att vår produktion sker i Finland är en källa till stolthet för oss. Vi flyttade produktionen från Fjärran Östern till Finland 2013. Sedan dess har Greenled-armaturer tillverkats i Finland. Framför allt styrdes beslutet av vår önskan att serva våra kunder bättre och säkerställa kvalitet genom hela produktionsprocessen. Greenleds produktionsanläggningar finns vid vårt huvudkontor i Uleåborg.

Vår verksamhet vägleds av kvalitets- och miljöcertifikaten ISO 9001 och ISO 14001, som har utfärdats för hela vår verksamhet när det gäller försäljning, design, produktion och installation. För våra kunder betyder det totalleverans av hög kvalitet som även tar hänsyn till miljöaspekter.

>1000

genomförda totalentreprenader inom belysning

100

greenledare

10

länder, där vi genomfört projekt