Prata med våra belysningsexperter vardagar mellan kl 9 och 15 Greenled valon asiantuntijat apunasi020-104488

Leverans, installation och idrifttagning

Att ta ansvar och leverera kvalitet är grundläggande aspekter av vår turnkey tjänst. Eftersom vi ansvarar för alla områden av projektet kan vi bättre garantera kvalitet på både arbete och produkt, och vara en verklig partner till dig längs vägen. Vi håller vårt ord, slutför vårt arbete på ett professionellt sätt och ser till att slutresultatet fungerar som planerat.

Produktleverans

Att välja rätt armaturer är en viktig del av vår turnkey tjänst. Det är flera faktorer som påverkar valet av armaturer, som installationshöjd, temperatur och miljöpåverkan.

I vår turnkey tjänst ser vi till att armaturerna passar ändamålet och tål miljöpåverkan. Greenleds kvalitetsarmaturer har lång livstid och de tillverkas i Finland i vår egen fabrik. Före leverans testas varje armatur noggrant och levereras till kunden inom överenskommen tidsram.

Belysningsinstallation

Greenleds egna elektriker installerar belysningslösningen. Vi tar hand om belysningsarbetet samt belysningsstyrningsplanerna. Installationsarbetet schemaläggs enligt dina önskemål så att vi orsakar minimal störning av dina dagliga aktiviteter. Ofta slutar det med att vi arbetar nattskift, eftersom det är produktivt för båda parter.

Greenled har stor erfarenhet av att hantera belysningsdesign och installation i krävande miljöer. Våra installatörer är vana vid våra företagsrutiner och löser praktiska utmaningar snabbt. Genom att använda våra egna installatörer kan vi garantera kvalitet och stå bakom slutresultatet. Greenled har kvalitetscertifikatet ISO 9001 samt miljöcertifikatet ISO 14001 för all vår verksamhet från produktion och design till installation.

Idrifttagning och utbildning

Som en del av vår service ser vi till att belysningen uppfyller förväntningarna och fungerar som planerat. Belysningen kan vara helt automatiserad alternativt justerbar via ett belysningsstyrningssystem.

Med hjälp av ett smart belysningsstyrningssystem kan kunderna justera belysningen utifrån sina behov via ett visuellt användargränssnitt. Om ett belysningsstyrningssystem installeras utbildar vi kunden vid idrifttagningen.

Kontakta oss

Suosiola kraftverk

”Vem som helst som jobbat i en industrimiljö vet att de är dammiga, knepiga platser. Det handlar inte bara om att finna rätt armaturer, utan om det kreativa tänkandet vid installeringen. Greenleds montörsteam gjorde ett utmärkt jobb.”

Henri Jokkala,
elautomatikchef, Suosiola power plant