UTMÄRKT PRIS-KVALITETSFÖRHÅLLANDE OCH LJUSSTYRKA

Greenleds nya produktlanseringar är ytterligare ett steg mot en mer energieffektiv och ljusare framtid. Som en finsk belysningstillverkare har vi arbetat i flera år för att förse våra kunder med ansvarsfulla, högkvalitativa belysningslösningar med maximal energieffektivitet och ett lågt koldioxidavtryck. En armatur som tillverkas eller monteras i Finland är alltid en ansvarsfull handling och hjälper kunderna att ta ytterligare ett steg mot målen för koldioxidneutralitet.

Vad alla fyra nya armaturer har gemensamt är deras utmärkta förhållande mellan pris och prestanda och ljusutbyte i sina respektive kategorier. I många avseenden har installationsförmågan tagits till en helt ny nivå, vilket ger betydande besparingar i projekttid och gör det lättare att underhålla belysningen.

Armaturerna reagerar på olika sätt.

Armaturerna svarar mot trycket att hitta lösningar för byggnader som är anpassningsbara och lämpliga för framtida behov. Exempel på detta är DIP Switch-lösningar, som gör det möjligt att ändra effekten på en armatur på plats utan att behöva ett separat styrsystem, och DALI- och Casambi-lösningar, som gör det möjligt att implementera intelligent belysning.

Läs mer om produkterna nedan eller kontakta oss för att chatta.

 

Alfa Line Gen3 - Oförutsedd ljuseffektivitet

Alfa Line Gen3 är en av få armaturer på marknaden som överskrider den magiska gränsen på 200 lm/W i ljusutbyte. Skillnaden mot den genomsnittliga armaturen på marknaden är betydande, eller till och med radikal. Samtidigt som armaturens effektivitet har ökat har priset på armaturen pressats ned avsevärt. Tack vare en optimerad tillverkningsprocess finns det nästan inget avfall i en armatur som tillverkas i Finland, vilket innebär att miljöpåverkan är minimal.

Läs mer

Square Gen3 – De mest effektiva panelbelysningarna

Den nya panelarmaturen Square Gen3 är en av de lättaste på marknaden, men bara när det gäller vikt. Square Gen3 väger upp till hälften av sina konkurrenter och är därmed i en klass för sig när det gäller enkel installation, medan DIP-omkopplaren gör att ljusflödet kan justeras vid installationen utan behov av ett styrsystem. Serien erbjuder också ett alternativ för dem som söker topprestanda, men passar särskilt bra för kunder som söker en mångsidig och konkurrenskraftig produkt med ett exceptionellt lågt koldioxidavtryck tack vare sin låga vikt och höga ljusutbyte

Läs mer

Delta R20 downlight – Designernas nya favorit

Delta R20 downlight är den nya favoriten bland ljusdesigners! Med tre olika storlekar och täckplåtar som tillval kan den praktiskt taget täcka nästan alla monteringshål oavsett storlek. Som en komplett armatur byggd med Tridonic-komponenter är Delta R20 ett alternativ som sparar ansträngning i design- och installationsfasen och energi under hela armaturens livscykel.

Läs mer

Upsilon – Opportune kontorslampa

Upsilon är i all sin enkelhet en kostnadseffektiv pendelarmatur för indirekt belysning där både tak- och nedljus önskas.

I kategorin modern kontorsbelysning står sig Upsilon Up-Down-armatur väl i jämförelse med sina konkurrenter vad gäller pris, utseende och energieffektivitet.

Läs mer