Säljare till Greenled AB

juni 14, 2018

Säljare till Greenled AB

Greenled AB söker nu en engagerad och driven Säljare till vårt starkt växande bolag.

Nu finns en unik chans att ansluta sig till ett vinnande team och ett härligt gäng att jobba med. Du kommer att arbeta med ett professionellt team med stora ambitioner att driva företaget framåt
och växa snabbt. För rätt person finns stora möjligheter till framtida karriärutveckling. Som anställd på Greenled AB kommer du att ha en direkt inverkan på företagets framgång och påverkar företagsmiljön positivt. Därför läggs stor vikt på personlig passande.

Affärsutveckling, försäljningsfokus och entreprenörskap är nyckelord för oss.

Som säljare på Greenled AB kommer du att ansvara för försäljning inom området ”inomhusbelysning” samt utveckla Greenleds kundbas och expandera vår verksamhet.

Vi letar efter en skicklig, driven, proaktiv och engagerad medarbetare som vill delta i en snabbt växande och professionell miljö. Du har också ett måldrivet och motiverat mind-set och en ”can do” attityd.

Du har utmärkt kommunikationsförmåga på både svenska och engelska, har god teknisk förståelse, och har bra planeringsförmåga. Vi söker någon med 2-5 års erfarenhet av B2B-försäljning och gärna offentliga upphandlingar. Greenled är ett teknikinriktat företag och din tekniska och kommersiella kunskap hjälper dig därför i ditt dagliga arbete.

Ditt fokus kommer att ligga i att söka, hitta och vinna nya affärer till företaget för att möta finansiella mål. I denna position kommer du att rapportera till VD på Greenled AB. Körkort är obligatoriskt då kundbesök är frekventa. Deltagande i mässor och dess förberedelser ingår i också.

Vi rekryterar löpande så vill du delta i Greenleds utveckling i Sverige och vara en del av ett internationellt, energiskt och positivt team?
Tveka inte att skicka din ansökan till info@greenled.se så snart som möjligt.

Om du har specifika frågor innan du skickar din ansökan, kontakta;
Per Lindblom (VD Greenled AB) på: 070 420 1313.