Vega M kompletterar Vega-serien för gatu- och områdesbelysning

mars 16, 2021

Vega M kompletterar Vega-serien för gatu- och områdesbelysning

Greenled har lanserat en ny Vega M-armatur för gatu- och områdesbelysning. Den här armaturen kompletterar belysningsserien Vega, nu med S-, M- och L-versioner för att möta era behov av gatu- och områdesbelysning.

Nya Vega M:s lumenuteffekt är särskilt lämplig för vägar som underhålls av Trafikverket, av vilka majoriteten ännu inte har bytt sin belysning till modern LED-teknik.

Enligt Greenleds försäljningschef Jaakko Jääskeläinen väntar kunderna ivrigt på den nya produkten.

”Vega M uppfyller ett verkligt behov – i exempelvis Finland finns det planer på att uppdatera den gamla belysningstekniken för vägar som underhålls av staten och NTM-centralerna under de kommande åren. Med vår nya armatur kan vi tillhandahålla en mycket konkurrenskraftig produkt för det behovet”

Vega M är designad och tillverkad i Finland och passar perfekt för skandinaviska förhållanden, tack vare både dess design och tekniska funktioner. Precis som syskonen L och S i Vega-produktfamiljen har nya Vega M enastående anpassningsmöjligheter och tar även hänsyn till dina Smart City-behov.

Vega M-armaturen lanseras av Greenled och kompletterar Vega-armaturserien, som nu finns tillgänglig i S-, M- och L-versioner för olika behov av gatu- och områdesbelysning.

Bild: Vega M-armaturen lanseras av Greenled och kompletterar Vega-armaturserien, som nu finns tillgänglig i S-, M- och L-versioner för olika behov av gatu- och områdesbelysning.

Vega M-armaturens design är modern och strömlinjeformad, men inte överdrivet iögonfallande. Antti Ylipahkala, designingenjören som ansvarar för produktserien, säger att armaturen har designats med kundernas behov i åtanken från början.

”Med den här produkten lyser våra år av erfarenhet av att designa gatuarmaturer verkligen igenom. Vega M är en kostnadseffektiv armatur av hög kvalitet som har designats för att tåla nordiska förhållanden utan att kompromissa.”

Vega M-armaturen börjar levereras under sommaren 2021. Läs mer på vår produktsida.