Nya LED- armaturer från Greenled

januari 16, 2018

Nya LED- armaturer från Greenled

Alfa X

En stilren och modern arbetsplatsarmatur som ger behaglig ljuskomfort utan att blända. Alfa X kan monteras utvändig, ned pendlat eller på montageskena. Alfa X är särskilt lämplig för belysning av arbetsplatser som t ex kontor och arbetsstationer.

Inom produktfamiljen finns flera effektalternativ och ljusfördelningsvarianter för olika behov.
Den mycket väl utvecklade och sofistikerade optiklösningen i armaturen ger en bländfri belysning av högsta klass.
Med en brinntid på över 100 000h ger Alfa X många underhållsfria och behagliga arbetsdagar i god belysning på din arbetsplats.

Alfa Y

En stilren och modern arbetsplatsarmatur som ger behaglig Direkt/Indirekt belysning utan att blända. Alfa Y kan monteras utvändig, ned pendlat eller på montageskena. Alfa Y är särskilt lämplig för belysning av arbetsplatser som t ex kontor och arbetsstationer. Den mycket väl utvecklade och sofistikerade optiklösningen i armaturen ger en bländfri belysning av högsta klass.
Med en lång brinntid på ger Alfa Y många underhållsfria och behagliga arbetsdagar i god belysning på din arbetsplats.

 

Omega Linear

Kostnadseffektiv och flexibel belysning för handel, produktionsanläggningar, motionsanläggningar och lager. Denna stilrena linjärarmatur passar till både låg och högbyggda lokaler då vår unika optiklösning anpassas till lokalens uppbyggnad. 

 

Polaris

Polaris har skapats med inspiration från det nordiska ljuset och dess karaktär. Polaris tidlösa, stilrena och skandinaviska design passar väl till miljöer som är byggda under olika tidsepoker.
Polaris kombinerar bländningsfritt ljus med stilfullt utseende tillsammans med komponenter av hög kvalitet samt enkel installation.

 

På Elmässan Malmö 24-25.1.2018 ser du våra senaste ljusarmaturnyheter vilka kompletterar vårt befintliga, breda produktutbud. Välkomna till vår monter E:11 !

Du hittar nya produkter också på vår hemsida https://greenled.se/belysningsprodukter/