När man vill ge kunden lite mer

Arena Älvhögsborg, som ligger i Trollhättan, är en idrotts- och friskvårdsanläggning med ett mångsidigt utbud av gym och spa, simbassäng och kanske det viktigaste: stora idrottshallar som lämpar sig för olika ändamål.

Handbollen har hög status i Sverige och man har skördat internationella framgångar allt sedan 1930-talet. Tränings- och matchlokalerna för den här sporten med högt tempo måste vara i toppskick för att såväl spelare som åskådare ska kunna njuta av spelet.

Arena Älvhögsborgs motto är: ”Vi ger alltid lite mer”. Det nya belysningssystemet i Arenans handbollshall infriar det här löftet. ”Att spara 70 % i energikostnader och samtidigt få 130 % mer ljus är fantastiskt”, säger Arena Älvhögsborgs verkställande direktör Håkan Engström. Men i själva verket fick Engström ännu mer.

”Det här var en bonus som vi inte räknade med”, säger Engström. ”Nu har vi en belysning som både tv-producenter, fotografer och spelarna applåderar. För att inte tala om åskådarna.” Engström berättar också att man med styranordningen för belysningen som installerades i hallen kan skapa upplevelserika specialeffekter allt efter evenemangets art. ”Vi ger alltid lite mer”, upprepar Engström.

”Vi har investerat i framtiden. Jag kan rekommendera Greenled AB till alla som behöver belysning i sina lokaler”, säger Håkan Engström.

70%

energibesparing

Inbesparing, upplevelser och specialeffekter

Aktuella produkter

Lämna en kontaktförfrågan till våra experter.