Malmömässan har fått ansenlig energibesparing tack vare Greenleds LED- armaturer

Malmömässans fastighetsansvarig Martin Herrlin har på sitt ansvar att se att husets tekniska bit fungerar då dom har mässor och konferenser. En väldigt stor del av mässornas funktionalitet är belysning.

– Anledningen till att vi skaffade nya LED-lampor från Greenled är framför allt miljö- och energibesparingen. Det sitter cirka 400 av dem i hallen och det gör en rätt så stor skillnad. Vi har fått en energibesparing på 50–60 procent. Det är fantastiskt bra, lovprisar Herrlin.

Herrlin säger att Malmömässans behov blev väldigt väl mötta.

– Greenled har presenterat idéer och lösningar som ingen annan leverantör gjorde vad gäller anpassningen av ljuset i hallen.

Malmömässan är nöjd med Greenleds flexibilitet och smidiga installationen

Herrlin är väldigt nöjd med Greenleds systems flexibilitet.

– Flexibiliteten i Greenleds system gör en enorm arbetsskillnad eftersom vi måsta anpassa våra lokaler och vårt ljus så ofta och så varierat, konstaterar Herrlin.

Installationen gick också utmärkt.

– Installationen gick fantastiskt bra. De var jättesmidiga och skötte sig själva, och var till och med klara på kortare tid än utlovat!

”Jag är imponerad av hur smidigt systemet är att använda”

Johan Larsson, teknik- och IT-ansvarig på Malmömässan, tänker att användningen av Greenleds belysning är väldigt simpel.

– Man kan antingen använda traditionella lampknappar, eller alternativt kan man använda smarta enheter så som mobiler, iPads, eller helt enkelt en dator, Larsson listar.

– Det är väldigt smidigt att kunna stå ute i stora hallen och se vad du gör i verkligheten, genom att stå med en platta i handen och ställa in vilka LED-lampor, med vilken styrka, och var i hallen de ska lysa. Nu då hela installationen är färdig kan jag säga att jag är imponerad av hur smidigt systemet är att använda, summerar han.

50%

ENERGIBESPARINGAR

Aktuella produkter

Lämna en kontaktförfrågan till våra experter.