BÄTTRE KONDITION I HJÄRTAT AV ETT KÖPCNETRUM

Motion i bra ljus och njutning av detta är ett privilegium för alla. Idag kan man nästan var som helst hitta utmärkt utrustade gym och motionsanläggningar – till exempel i köpcentra. Esport Express erbjuder motionsglädje till sina kunder på köpcentrumet Liila. Allt var annars bra men halogen- och lysrörsarmaturerna orsakade huvudbry.

Fina lokaler, men…

När experten från Greenled kom till Esport Express, kom det fram att belysningsarmaturerna hade mycket hög energiförbrukning. ”Dessa var också gamla med svag effekt”, säger Jaan Niemelä.
När man gick vidare på bedömningsronden såg man också att en del av armaturerna var sönder. ”I dessa situationer blir jag alltid bekymrad för säkerheten, men också för att kunderna upplever den dåliga belysningen. Om det inte är bekvämt att motionera så försvinner kunderna. Det är ju ingen fördel för någon”, påminner, Jaan Niemelä.”Som tur är så är lösningen lättare än man tror.”

Investering behövs inte

Greenleds lösning med heltäckande service innehåller allt – inklusive nedmontering av gamla armaturer, transport och återvinning. Och vad som är bäst – led-armaturerna är så energieffektiva att det nya belysningssystemet börjar spara pengar från samma stund den börjar användas. ”Esport Express Liila är nu en säker och behaglig motionsanläggning även när det gäller belysning. Och detta fick man helt utan investeringskostnader. Månadsavgiften täcker allt och kunden får koncentrera sig på sin egen verksamhet. När kunden är nöjd så är även jag det”, berättar Jaan Niemelä.

68%

Energibesparing

0 € underhållskostnad under avtalsperioden

Aktuella produkter

Lämna en kontaktförfrågan till våra experter.