BILHANDELN PIGGAS UPP AV VÅREN – OCH LJUSET

Kamux som är en specialist på handel med begagnade bilar växer snabbt och lönsamt. Utöver Sverige har företagen anläggningar i Finland och i Tyskland och företagets expansion baseras på en kombination av näthandel och handel på fasta anläggningar. Genom näthandel levererar Kamux bilar till kundernas hemdörr för provkörning.

Trots framgångsrik näthandel behövs också fasta anläggningar. Det är bekvämt att ta en titt på bilar i en anläggning även om det ännu inte är dags att göra köp. Hur bilarna doftar, hur de glänser, hur känns ratten i handen när man sätter sig på förarplatsen.

Kamux i Finland har två anläggningar i Tammerfors. I anläggningen i Hatanpää byter bilarna ägare i en öppen lokal på 2000 kvadratmeter, där man installerade Greenleds effektiva led-armaturer. I utställningslokalen på en bilhandel skapas stämningen främst av en belysning som gör det behagligt att betrakta bilen från olika håll, även under skärmen. Ett jämnt, bländningsfritt ljus får bilarna att se bättre ut och en bra belysning ökar både personalens och kundernas trivsel. Därutöver är ett minskat kolfotavtryck ett viktigt budskap att berättas vidare.

70%

Energibesparing

Ljusbehandling för bilfeber

Aktuella produkter

Lämna en kontaktförfrågan till våra experter.